Inlägg

Inlägg som mrwu har skrivit i forumet
Av mrwu

En undersökning finansierad av folk som gynnar från rapporterad ökade siffror av piratkopiering rapporterar ökade siffror av piratkopering? Underligt. Tror ni att det finns något gemensamt mellan denna och forskningen som rapporterade försämrad hälsa från konsumering av fett i kost vilket finansierades av folk i socker och kolhydrats industrin ett antal år sedan?

Av mrwu

1more triple driver sålde en variant som var utan mikrofon förut för ca 400-500, vilket presterade super bra. Hittar tyvärr inte längre modellen, den enda jag hittade är med mikrofon varianten:

https://www.proshop.se/Hoerlurar-Headset/1MORE-Triple-Driver-...

Av mrwu

Vem "uppgraderar" för att få mer usage tracking och directed advertising?

Av mrwu

Personerna som rekommenderar endast en mus har fel. De flesta möss som kör felfri sensor (PMW3360, PMW3366, AM010, PMW3310, PWM3389 etc) och inte har problem i firmware (angle snapping, accel, latency) fungerar perfekt. Så frågran är bara vikt, form etc.

Kör du högre eller lägre sense? Lägre brukar föredra lättare möss.
Kör du claw, palm eller hybrid? Claw brukar föredra mindre samt rundade möss medans palm föredrar de feta från tex logitech, hybrid brukar före dra de med formen från intellimouse explorer/razer deathadder/steelseries

Stick till en power eller elgiganten butik och prova på de för att känna av vad som känns mest bekvämt.
Titta på https://sensor.fyi/mice/ för referns på vilka som är ok. Sidan ar inte 100% up to date då det har kommit ut nya sensorer, om du vill ha nöjeskänslan av att ha the bleeding edge tech, se till att musen har en av följande sensorer:
Focus Pro 30k (Razer) / 30000 cpi / 750 ips / 70g
PixArt PAW 3395 / 26000 cpi / 650 ips / 50g
Marksman 26k (Corsair) / 26000 cpi / 650 ips / 50g
Focus+ (Razer) / 20000 cpi / 650 ips / 50g

Jag har använt en CM mastermouse med en 3389 sesnor tills att matte ytan på baksidan har blivit högblank från min hand och ser ingen anledning att uppgradera.

Av mrwu

Tekniken är inte ny. Den används inte pga:
-De flesta konsumenter är inte teknikkunniga och bryr sig inte, de ser te hela som "den idiotiska inställningen som gör att laddningen går saktare".
-Mobiltillverkare vill att konsumenter köper deras nya mobil modell varje eller minst varannat år. "batterier på min gamla mobil börjar bli kasst, lika bra att jag köper en ny mobil" är en vanlig motivation för just detta.

Av mrwu

En bättre ide: Jag spelar spelet, om jag inte gillar det gör jag refund och om jag gillar det så gör jag inte en refund.

Av mrwu

Hur vet vi ifall dricken faktiskt går till spelutveklarna och inte publisher/studio LT? Vi vet inte. Att ge dricks i restaurang går åtminstone direkt till personen. Mike är troligen någon med dålig kompetens med tanke på att han skulle stanna efter microsoft merge och sedan genast sparkades när de fick redan på statistiken bakom kullisserna

Av mrwu

Tanka ned O&O shutup 10
Stäng av alla web search, news, cortana, weather, etc funktioner
Tanka ned Everything
Använd sök i start menyn för att starta program
Använd Everything för att hitta filer.

Av mrwu

Jag befinner mig is Solna

Av mrwu

Har en STRIX x570-F Gaming som legat oförbrukat, du får den för 1300

Har också en G.skill Trident Z 16GB (2x8) F4-3600C15D om du vill ha, 1600 för minne+mobo

Av mrwu
Skrivet av klikken:

Context menu går enkelt att ändra i Windows 11 tillbaka till såsom det var i W10, guiden nedan är direkt kopierad från Microsofts hemsida

Right-click the Start button and choose Windows Terminal.

Copy the command from below, paste it into Windows Terminal Window, and press enter.

reg.exe add "HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32" /f /ve

Restart File Explorer or your computer for the changes to take effect.

You would see the Legacy Right Click Context menu by default.

Denna inställning finns nu i regedit, men det fanns inte alls inom första åren av win11s lansering och finns endast nu endast som en regedit ändring. Folk som var missnöjda över denna från början kommer knappast att se detta och sedan övertygas att uppgradera senare.

Av mrwu

- Inga märkbara fördelar
- Sämre UI (inställningar)
- Sämre UI (context menu vid högerklick)
- Sämre UI (taskbar)
- Jobbigare krav (TPM)

Av mrwu

Ingen här som nominerat Armored Core VI?

Av mrwu
Skrivet av ronz:

Det var roligare förr
<Uppladdad bildlänk>

Roligt att du nämner detta, då det var precis bland enthusiaster att köpa accelero passiv kylare och sedan montera på 2 fläktar som senare fick partnertillverkare att börja med detta. Innan så kördes blower design på e "kraftiga" korten

Av mrwu
Av mrwu

ok 2 gissningar

Av mrwu

Problemet är inte windows phone, utan att de försökte göra om windows 8 till windows phone också vilket gjorde det hela oanvändbart.

Av mrwu

Asus TUF RTX3070 8G
3500
Finns i Solna ifall du vill hämta
kvitto finns inte

Av mrwu

Som tur är så gör läs- och skrivhastigheterna på Gen4 samt Gen5 SSD väldigt lite skillnad utanför syntetiska tester, speciellt när det gäller vardaglig bruk i hemmapc. Flaskhalsen till laddningstiderna ligger tyligen inte på SSD hastighet när spel tar 15 sekunder att ladda oavsätt när du kör en PCIe Gen4 SSD med 7200Mb/s eller en PCIe Gen3 med 2500Mb/s.

Av mrwu

Roman visar ju bara hur dessa produkter inte fungerar. Från vad jag minns så har gigabyte endast kylkuddar mellan minnesblocken och backplate, ASUS har ingenting, MSI kan ha kylkuddar alternative även en heatpipe beroende på vilken variant det gäller.